Feministdiskussioner

Feministdiskussioner

Feministdiskussioner har du haft feministdiskussioner där du på ett elegant sätt har visat att deras argument inte håller bara för att få diskussionen raderad/ändrad? Kanske har du skrivit ett långt inlägg men inte fått det publicerat pga av konstruktiv kritik mot feminismen? Har du blivit spärrad mitt i pågående Feministdiskussioner medans feministen i fråga gör sig lustig/frågar varför du inte svarar?

feministdiskussioner
hora

 

 

Feministdiskussioner är rätt vanliga knep bland feminister för att tysta motståndet, men nu har du en chans att inte låta det vara ogjort: visa upp diskussionen igen! Emaila den till mig (text eller screenshots) så lägger jag upp den här, samt information om vem som behandlade dig så.

feminism

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Feminism i Sverige diskriminerar, propagerar för hat och rasism. Låter det inte som din feminism? Då är du förmodligen en humanist istället.